Betonrenovatie

Specialist in het renoveren van beton

Colijn Aannemersbedrijf, dochterbedrijf van Strukton Civiel, denkt en bouwt vanuit de functionaliteit en levensduur van infrastructurele werken in de beton-, water- en industriebouw.

Colijn Betonrenovatie
Het specialistische onderdeel Colijn Betonrenovatie voert inspecties en reparaties uit op betonconstructies en levert hoogwaardig advies bij onderhoudstechnische vraagstukken. Ook het aanpassen van bestaande detailstructuren en het wijzigen van opleggingen voor bruggen en viaducten behoort tot de mogelijkheden.

Onze kennis van diverse soorten beton, zoals gewapend en voorgespannen beton, lichtbeton en onderwaterbeton, samen met onze gecertificeerde vakmensen met gevoel én beleving bij het vak, staan borg voor een kwalitatief goede uitvoering. Een duurzame betonconstructie is het resultaat.

Colijn Betonrenovatie is bovendien in het bezit van het KOMO-certificaat geënt op de BRL 3201, voor het toepassen van specialistische instandhoudingstechnieken voor betonconstructies.

Ook is Colijn Betonrenovatie gecertificeerd als Fundeon leerbedrijf voor betonreparateur en allround betonreparateur.

Het certificaat van KOMO voor de BRL3201, alsook het certificaat van Fundeon kunt u downloaden op de pagina certificering.

Download hier de brochure Colijn Betonrenovatie.

 

Contactpersonen voor Colijn Betonrenovatie:

Paul Posthoorn
E: Paul.Posthoorn@colijnbw.nl
T: +31 (0)6 12 91 59 36

 

foto Ronald Tilleman

 

 

 

LOGO'S COLIJNImprimerkomo met r